TECHNISCH ARBEIDER

Ben jij flexibel, communicatief en service-minded en heb je ook nog enkele jaren ervaring in de industriële elektriciteitswereld? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onderstaande vacature

DSG Belgium ontwerpt, engineert, assembleert en plaatst op maat gemaakte elektrische installaties.Momenteel zijn we op zoek naar teamplayers die probleemoplossend kunnen denken. Hierbij is het dan ook heel belangrijk dat je initiatief durft te nemen en tegelijk bereid bent om altijd bij te leren. Aangezien we in een sector zitten met hoge standaarden en enige risico’s verwachten we dat onze medewerkers kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen.

Jobomschrijving:

U voert technische werkzaamheden en herstellingen uit  zowel op de werf als in de werkplaats.  U levert een volledige service aan bestaande installaties en plaatst ook nieuwe installaties. Hierbij hoort ook de voorbereiding van het werk, in samenspraak met de werfleider of atelierverantwoordelijke.

Zowel bij de start als tijdens een project wordt er verwacht dat de technisch arbeider aanwezig is bij besprekingen, rapporteert en meldingen geeft van eventuele uitdagingen (ongeval, gevaarlijke situaties,…).

Dit gebeurt allemaal rekening houdend met de geldende technische, elektrische en mechanische normen en met veiligheid, kwaliteit en milieu in het achterhoofd. Hierbij hechten wij ook belangrijk aan het gebruik van de juiste PBM’s.

De ideale kandidaat:

  • Heeft een sterke kennis van elektriciteit en/of mechanica (Diploma TSO/BSO)
  • Kan praktisch en doelgericht denken
  • Is flexibel qua uren (overwerk, weekendwerk en wachtdienst)
  • Werkt service-minded
  • Is teamgericht
  • Heeft een VCA-certificaat
  • Is in het bezit van een rijbewijs B
  • Is bereid om bij te leren
  • Draagt zorg voor de verkregen materialen en afspraken
  • Kan vriendelijk en positief communiceren met zowel de collega’s als klanten

DSG biedt u

DSG Belgium voorziet een volwaardig en attractief loonpakket inclusief extralegale voordelen. U komt terecht in een bedrijf waar teamwork hoog wordt aangeschreven en waar het mogelijk is om door te groeien door interne en externe opleidingen.

Interesse?

Solliciteer nu!

U hebt ook een project?

We kunnen u vast helpen!

CONTACT US

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

DSG Belgium BVBA

Vluchtenburgstraat 11

2630 Aartselaar

Belgium


M info@dsg-belgium.com

T +32 (0)3 827 34 22